içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Bora Balcıoğlu’ndan Trakya Buğday Mitingine Davet

Başkan Bora Balcıoğlu’ndan Trakya Buğday Mitingine Davet

Başkan Bora Balcıoğlu’ndan Trakya Buğday Mitingine Davet

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, bölgedeki tarım kooperatiflerini ziyaret ederek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 14 Haziran’da Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düzenleyeceği Trakya Buğday Mitingi’ne davet etti Başkan Bora Balcıoğlu’ndan Trakya Buğday Mitingine Davet

 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Trakya Birlik Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Silivri Tarım Kredi Kooperatifi, Silivri Ziraat Odası ve Silivri Önder Çiftçi Derneği'ni ziyaret ederek, kooperatif ve dernek yetkililerini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in 14 Haziran’da Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi Galatasaray Meydanı’nda düzenleyeceği Trakya Buğday Mitingi’ne davet etti.

Balcıoğlu, bu ziyaretlerde yaptığı açıklamada, "Silivri, yaklaşık 500 km² ekilebilir ve dikilebilir arazisi ile gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinde önemli bir üssü oluşturuyor. Buğday fiyatlarındaki dalgalanmalar ve üreticilerin karşılaştığı zorluklar, bölgedeki çiftçilerimizi mağdur ediyor. Genel Başkanımız Özgür Özel’in düzenleyeceği Trakya Buğday Mitinginde sesimizi duyurmak için tüm çiftçilerimizi, üreticilerimizi bekliyoruz" diyerek üreticileri mitinge katılmaya davet etti.

Başkan Balcıoğlu, misafirperverlikleri için Trakya Birlik Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Turgay Sakarya, Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı İskender Kuloğlu, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer ve Silivri Önder Çiftçi Derneği Başkanı Metin Oral’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretlerde Başkan Balcıoğlu, kooperatif ve dernek yetkilileriyle üreticilerinin yaşadığı zorluklar ve buğday fiyatları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Tarih: 14-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum