içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Gökhan Yüksel, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Gökhan Yüksel, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Gökhan Yüksel, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında belediye personeline verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşuları için bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Kartal Belediyesi müdürlüklerini ve dış hizmet binalarını ziyaret ederek çalışanlar ile tek tek bayramlaşan ve bayram çikolatası ikram eden Başkan Gökhan Yüksel’e; Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Gökhan Yüksel, bayramlaşma sırasında belediye personeline hitap ederek yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Kartallı komşularımız için ve Kartal'ımız için hayata geçirdiğimiz her projede, her çalışmada sizlerin büyük emekleri var. Kartal Belediyesi ailesi olarak, yoğun çalışma tempomuzun ardından bayramda bir nebze olsun nefes alacağız. Tabii bu dönemde Kartallı komşularımız için, nöbetçi personelimle bayram mesaimize de bir yandan devam edeceğiz. Bu anlamda, komşularımızın Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Kartal Belediyesi olarak bayram süresince de çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Güzel bir istirahat dönemi geçirmenizi diliyorum, bayram sonrası çalışmalarımız daha da yoğunlaşarak devam edecek. Her birinizin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin ayrı ayrı Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, hep beraber nice güzel bayramlar geçirmeyi diliyorum.”

Tarih: 16-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum