içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kartallı Minikler Çevre Bilincini Eğlenerek Öğrendi

Kartallı Minikler Çevre Bilincini Eğlenerek Öğrendi

Kartallı Minikler Çevre Bilincini Eğlenerek Öğrendi

 

Kartal Belediyesi, temiz bir dünya ve çevreye duyarlı nesillerin yetiştirilmesi için farkındalık sunan etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Çevre Haftası kapsamında, Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kreş Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikler ile kreşli minik öğrencilere temiz bir dünya ve çevrenin önemi birbirinden farklı etkinliklerle anlatıldı.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katıldığı etkinlikte, çocuklara doğayı korumalarının önemi bir kez daha vurgulandı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Yüksel, çevresel sürdürülebilirlik adına doğanın insan yaşamındaki önemini çocuklarla paylaştı. Kartal Belediyesi kreş öğrencilerinin doğa ile iç içe birbirinden farklı etkinliklere, Başkan Gökhan Yüksel’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ve birim müdürleri de eşlik etti.

 

‘Minikler Yarışıyor, Doğa Kazanıyor’

 

Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Minikler Yarışıyor Doğa Kazanıyor’ etkinlikleri ile çocuklar hem çevre bilincini öğrenirken, hem de keyifli bir gün geçirme fırsatı yakaladı.

 

Survivor parkuru ve halat çekme oyunlarında birbirleriyle kıyasıya yarışan çocuklar, halka atma yarışmasında da mücadeleye devam etti. Sıcak havada yorulan çocuklar pamuk şeker ve patlamış mısır yiyerek mola verdi. Çevre temalı maskotlar ile çocuklar çeşitli danslarla eşliğinde güzel vakit geçirdi.

Etkinlik sonunda heyecanla sıraya giren çocuklara tarım seti oyuncakları dağıtıldı. Çocuklarla birlikte oyunlara katılan veliler, “Bayram Demirkol gibi güzel bir alanı bugün çocuklarımıza sunan ve bu etkinliği hazırlayan başta Başkan Gökhan Yüksel olmak üzere, tüm kreş öğretmenlerimiz ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tarih: 07-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum