içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kreş Öğrencilerinden 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Anlamlı Etkinlik

Kreş Öğrencilerinden 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Anlamlı Etkinlik

Kreş Öğrencilerinden 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Anlamlı Etkinlik

Kartal Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Atalar Merkez Kreşte, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Bünyesinde yer alan 14 kreş ile örnek bir belediyecilik sergileyen Kartal Belediyesi, çevrenin korunmasına yönelik yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir etkinliğe imza attı.

Çevreci Minikler İş Başında

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası nedeniyle çocuklardaki çevre bilincini pekiştirmek isteyen kreş öğretmenlerinin girişimi ile gerçekleştirilen etkinlikte kreş bahçesine çıkan minikler büyük bir temizlik gerçekleştirdi. Eldiven takarak bahçedeki başta plastik olmak üzere doğayı kirleten pek çok maddeyi toplayan minikler geri dönüştürülebilir atıkları da ayrıştırarak geri dönüşümün önemine vurgu yapıldı. Her gün oynamak için çıktıkları yeşil bahçeyi ve oyun alanını tamamen temizleyen minikler dökülen yaprakları bile topladı.

Kreşli minikleri ziyaret eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, çevrenin korunmasının çocuklara öğretilmesinin önemine değindi. Çevrenin neden korunması gerektiğini anlatan ve ilerde yaşayacakları dünyayı korumanın bugünden başladığını ifade eden Başkan Yardımcısı Kars, kreş öğrencilerine çevrenin korunmasında gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

Tarih: 07-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum