içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sanatçı Çiğdem Yetin’in Sergisi, Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Sanatçı Çiğdem Yetin’in Sergisi, Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Sanatçı Çiğdem Yetin’in Sergisi, Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı kültür sanat programı kapsamında sanatçı Çiğdem Yetin’in yağlı boya ve seramik rölyef eserlerinin yer aldığı sergi, Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen açılışla sanatseverlerle buluştu.

Resim ve rölyef tekniğinin oldukça dikkat çekici olduğu ve ‘kadın’ figürünün tematik olarak sıklıkla kullanıldığı eserler, ziyarete gelenleri de adeta güzel bir rüyanın içine çekti.

Kartallı vatandaşların ve sanatseverlerin ilgi gösterdiği açılış törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına katılan Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, sanatçı Çiğdem Yetin ile birlikte sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Gökhan Yüksel’in öncülüğünde her zaman sanatın ve sanatçının yanında yer aldıklarını hatırlatan Deniz Şahin, “Sanatçımız Çiğdem Yetin’in eserlerini burada sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sanatıyla ortaya koyduğu bu etkileyici dünyaya konuk olmaktan, bizler son derece keyif aldık. Tüm komşularımızın da benzer duyguları yaşamasını tavsiye ediyor, Pazar gününe kadar açık kalacak sergiye herkesi davet ediyorum.” dedi ve sanatçı Yetin’e çiçek takdiminde bulundu.

 

“Başkan Gökhan Yüksel sanatın her alanında sanatçıya destek olan bir başkan”

 

Sanatçı Çiğdem Yetin ise konuşmasında “Kartal Belediyesi’ne bana bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Başkan Gökhan Yüksel sanatın her alanında sanatçıya destek olan bir başkan ve bunu bizlere bugün de gösterdi.” ifadelerini kullandı.

 

Sergi, 9 Haziran tarihine kadar Kartal Belediyesi fuaye alanında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Sergiyi ziyaret eden sanatseverler, Çiğdem Yetin’in sanatsal yolculuğuna tanıklık ederken, eserler arasındaki çeşitli temaları ve teknikleri keşfetme fırsatı bulacak.

Tarih: 04-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum