içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

DEMOKRASİ ÖZGÜRLÜK KARDEŞLİK KAZANACAK!
Ekonomide inişler, çıkışlar olurmuş, farklı fikirlerde olurmuş. Zaman, zaman tansiyon da yükselirmiş. Ancak iç kalemizde gedik açılırsa onarmak zormuş ve pahalıymış. Kim diyor? Sn. Cumhurbaşkanı....
Ülkenin iç kalesinde de, dış kalesinde de gedikleri açanlar, kendi yerine başkalarını suçluyorlar. İnsaf! Ülkede açlık sayende geldi. Tutukluların sayısı seninle birlikte katlanarak arttı. Ağzını açanı içeri tıkıyorsun. Ama birlik beraberlikten bahsediyorsun.
Dengemiz bozuldu. Eğitimi bozdun, okulları medreselere çevirdin. Dünya'nın iyi üniversiteleri arasında yer alan Boğaziçi Üniversitesini, İTÜ'yü, ODTÜ'yü bilim yuvası olmaktan çıkardın. Sayende Dolar milyarderleri arttı. Bu artışla birlikte yoksul sayısı katlandı. Hâlâ başkalarını suçluyorsun.
Depremlerde binleri kaybediyoruz. Bir sene içinde 250 bin konut yapacaktın. Neredeyse 2 sene bitecek, hâlâ Hatay, K.Maraş, Adıyaman depremzedeleri geçici barınaklarda çile çekiyor. Ama Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanın sanki uzaydan gelmiş gibi, tozpembe Türkiye çiziyor.
Diyanet Başkanın, Kızılay Başkanın, koruduğun Tarikat Şeyhleri Mercedeslerle caka satıyorlar. Biryandan da yoksullar cennete, zenginler cehenneme gidecek diye halkı enayi yerine koyarak, senin saltanatını uzatmaya çalışıyorlar.
Sana katlanmak, işkence halini aldı. İnanıyorum artık her geçen gün sana inanmayanların sayısı artacak. Nitekim, oyların %30'un altında. Osmanlı Sultanları gibi saltanatın, iktidarın sonu olacak. Yakında kendi ellerinle iltidarı teslim edeceksin. Çünkü; burası Atatürk'ün özgürlükçü, laik Türkiye'sidir. Hiçbir güç Türkiye'yi, Ortadoğu ülkesi yapamaz.
Bu yazı 1290 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum