içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Herkesin güzel bir Pazar günü geçirmesini diliyorum.
Herkesin güzel bir Pazar günü geçirmesini diliyorum. Bugün keyifle başlamıştık güne. 3 gün önce eşim Kemerburgaz meydanındaki esnaftan alış veriş yaparken, CHP temsilciliğinin olduğu binada bulunan kırlangıç yuvasından iki kırlanguç yavrusu aşağı düşüyor. Eşim hemen bir veterinere götürüyor. Birisi çarpmanın etkisiyle ölüyor. Diğerini veteriner sorumluluk üstlenmeyince korumaya aldık.
3 gündür besliyoruz.Sabah keyifle besledik. CHP Göktürk Temsilciliğinin Kurtkemeri'nde piknik kahvaltısı vardı. Yola çıktık 4 km lik yol için 1 saat 23 dakika yazınca eve dönelim dedik, ne mümkün her yer dolu. Bu arada ufak sayılan bir kaza sonucu dokunduğumuz aracın içinde yavrucak bir kız çocuğunun korkudan ağlaması günümüzü tam zehir etti.
Yavrucağın annesi babası telaşa kapıldı. Özürle, şefkatle üçünüde teskin ettik eşimle ve evimize gidip, bize nefes olan yavru kuşumuzu besleyince kendimize geldik.
Hayat çok ince tellerle doğaya bağlı. En ufak bir hata, ağır faturalar ödetebilir. Hepimiz hayatın kendisinden sürekli dersler çıkarıp, sadece kendi hayatımızı değil, başkalarının hayatını da kolaylaştırmalıyız. Tekrar mutlu Pazar tatili diliyorum.
Bu yazı 3805 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum